Hello World

Det heter så, det första livstecknet på en ny plattform. Jag har velat sätta upp en blogg ett tag nu, för att kunna få ner tankar och idéer som är längre än 140 tecken.  Och då är det ju perfekt att fixa det några dagar innan man ska åka till Thailand med hela familjen. Lite tidspress är aldrig fel.

Cocky much?
Bloggen drivs av WordPress, med Toolbox HTML5-tema i botten, som jag har hackat om och designat till lite samt frankensteinat ihop med cssgrid.net, som anpassar layouten beroende på vilken klient man läser med och vilken bredd webbläsaren har. Testa att ändra bredden på din webbläsare (om du inte läser på mobilen då), så ser du hur den går över till en kolumn vid en viss bredd. Har inte testat på alla webbläsare än, så det kan se lite opolerat ut här och där. F*ck it, I’m doing it live.

Två veckor utomlands utan dator, på ett ställe där man antagligen gärna vill dela med sig av bilder och annat, det blir ett fint pilottest för iPaden (och iPhone) som verktyg för att redigera och posta prylar i olika kanaler. Här på bloggen, Facebook, Twitter och kanske Flickr. Ska bli intressant att se vad man kan åstadkomma med kamera, iPad, Camera Connection Kit samt diverse appar.

Nåväl. Måste packa en badbyxa nu, hörs!

 • Annika Paulsson

  Hur länge blir ni borta? Jag har hört att det finns gott om datorer i Thailand. Det finns dom sitter och spelar poker hela nätterna och blir miljonärer.
  /Annika

 • Anonym

  Vi åker på tisdag och är borta i två veckor! Ska bli väldigt skönt, bara vi klarar av det här med packningen först.

 • Peter Ytterlid

  Tjena Thai-bulle. Exakt vad innebär termen ‘frankensteinat’?

 • Anonym

  Sätta ihop olika delar till något som liknar ett monster?