Ökad mängd spam i Google Apps

Det har börjat trilla in väldigt mycket spam i min Inbox på min huvuddomän, som jag kör Google Apps på.

Det är en gammal adress, så jag får rätt mycket, ca 100-200 skräpmail en vanlig dag. Nu smiter ungefär 10-20 per dag igenom till Inboxen, vilket ändå är rätt jobbigt att sitta och rensa upp. Jag kör Report Spam på dem, men det verkar inte hända något då samma ärenderader återkommer igen senare.

Hittar fler som har liknande problem i den här tråden på Google Apps Help forum. Enligt flera av inläggen där så finns problemet inte i Gmail, utan bara i Apps. Mitt Gmail-konto har inte varit med lika länge och får nästan ingen spam, så jag kan inte jämföra dem på samma sätt.

Någon har samma problem och sett till någon lösning på detta?

  • http://niklasblog.com Niklas

    Jag har samma problem, och har en egen Apps-domän. Det har börjat hända under den senaste veckan.

  • http://gesen.se Gesen

    Jag har samma problem med mitt Apps-konto. Har inte tidigare haft särskilt mycket problem med spam, men den senaste månaden har det märkts en klar skillnad.