Google Apps-konto blev Google-konto

För någon vecka sedan blev mitt Google Apps-konto ett fullvärdigt Google-konto, vilket gjorde att en del problem uppstod.

Google Apps har fram till nu varit en rätt instängd historia, med interna Docs och Sites, osv. Jag har därför haft Docs,Reader och Analytics på mitt vanliga Google-konto, medans mitt Apps-konto har fått agera personlig mail och kalender.

Man har fram till nu kunnat vara inloggad på båda utan problem, men nu när man går till Reader som inloggad i Apps så får man en helt tom RSS-läsare som uppmanar en till att lägga till flöden. Samma med Analytics, där kommer jag till Sign Up-sidan.

Lösningen tills jag har migrerat de tjänster jag vill använda på Apps-kontot blir att logga in och ut ur de olika kontona, vilket inte är så smidigt.

(Ett annat alternativ är att gå över till Google-kontot, men jag gillar att ha min egen domän. Särskilt nu när den faktiskt är ett fullvärdigt Google-konto.)

Någon som har sett till något bra sätt att flytta över tjänsterna?