IPadpappa

”Ta med Minea och iPaden, jag skickar en fotograf!”

Min kompis Ulrika, journalist på Metro, ringde mig och frågade om jag ville vara iPadpappa i en liten artikel i Metro. Det lät kul, så vi snackade lite och gjorde upp tid för fotografering.

Artikeln på metro.se

Nu brukar jag ju faktiskt inte sitta i gräset med dottern och iPaden i knät, men det är väl lite svårt att illustrera artikeln på annat sätt. Oftast blir det som nu, dottern sovandes i barnvagnen och jag sittandes vid bordet på vår gård i Kärrtorp. (Jag har varit vid Nytorget en gång under min föräldraledighet. :-)

Saken med iPaden är ju att den faktiskt är ett ypperligt verktyg för att fånga upp idéer av olika slag. Som nu, när jag skriver det här. Eller om jag vill testa en musikidé, eller att mixa ihop två låtar från helt olika genres, eller att rita upp en webbplatsidé med några enkla streck.

Oj, nu vaknade hon. Tiden är ute, dags att bara vara pappa!